16 Ağustos 2013 Cuma

Sonic Eter en İnanılmaz Shader Mod 1.6.2 Minecraft 1.6.2


Sonic Eter en İnanılmaz Shader Mod 1.6.2 - Download Sonic Eter en İnanılmaz Shader Minecraft 1.6.2 için Mod. Minecrafters Merhaba! : Bu mod bir "bir mod mod" (GLSL burada daxnitro ve karyonix tarafından güncellendi / düzenlenebilir tarafından oluşturulan orijinal mod Shader sizin Minecraft bakmak sadece inanılmaz iyi yapar)!. Ilginç doğru geliyor mu? indirebilir ve bu yüklemek istiyorsanız Sonic Eter en İnanılmaz Shader Mod 1.6.2 , sadece benim sonrası aşağıya bakınız

Sonic Eter en İnanılmaz Shader Mod 1.6.2 Bilgi


Bu mod ekler shader nesnelerle ve insan gözü ile ne kadar açık tepki olarak gerçek dünyada ortaya farklı etkileri simüle bir işlem sonrası bir şekilde Minecraft için. Bu mod aynı zamanda flora ve yangın dinamik hareket ekler. Not: Bu mod akılda yüksek spec sistemi ile yapılandırıldı. Eğer maksimum görüş mesafesi ve fantezi ile vanilya Minecraft çalıştırırsanız ayarlar yüksek için med-yüksek de yaklaşık 100 + fps ve en modern oyunları ayarları , o zaman bu mod sizin için iyi çalışmalıdır. Için Tweaks bölümünde daha aşağı okumak nasıl daha iyi performans bu mod dışında.



Sonic Eter en İnanılmaz Shader Mod 1.6.2 Changelogs

  • Eklenen su kırılma ve yansıma

  • Su eklendi aynaya vurgulamak

  • Değişken yarı gölge yumuşak gölgeler

  • Yenilenmiş aydınlatma sistemi

  • "HDR" değişken maruz kalma etkisi

  • Yeni gökyüzü ve güneş etkileri

  • Atmosferik sis

  • Aydınlatma ve tonemapping ayarlamaları


Büyük teşekkür ve kredi gitmek gerekir sonicether geliştiriciler bu harika Sonic Eter en olarak İnanılmaz Shader Mod 1.6.2. Biz gerçekten takdir ve bu mod ile Minecraft oynarken zevk, ben sizin gibi gelecekte başka popüler mods yapabilirsiniz umuyoruz Sonic Eter en İnanılmaz Shader Mod 1.6.2.

Sonic Eter en İnanılmaz Shader Mod 1.6.2 Tesisat Minecraft 1.6.2 için


Indirin ve kurun GLSL Shader Mod
Bir İndir gelen SEUS shaderpack İndirme bölümü bekow.
. zip dosyasını karşıdan yüklediğiniz uygun shaderpack biçiminde. Sadece. Kopyalamak zip dosyasını da minecraft / shaderpacks için klasör .
Seçin Eğer> Seçenekler yüklenen shaderpack Shader Minecraft menü.

Sonic Eter en İnanılmaz Shader Mod 1.6.2 indir

SEUS v10.0 Lite: http://q.gs/4YDUb
SEUS v10.0 Standart: http://q.gs/4YDUc
SEUS v10.0 Ultra No Blur: http://q.gs/4YDUd
SEUS v10. 0 Ultra Motion Blur: http://q.gs/4YDUe
SEUS v10.0 Ultra DOF: http://q.gs/4YDUg

SEUS v10.0 RC7 Ultra: http://adf.ly/KVytK

Tamam, Minecrafters eklemek istediğiniz başka bir şey var mı? Özellikle Sonic Eter en hakkında bilgi İnanılmazShader Mod 1.6.2 yapılan değişiklikler, en son bilgi ve özellikleri güncelleştirme. Bu Sonic Eter en tamamlamak için aşağıdaki yorum ile paylaşabilirsiniz İnanılmaz Shader Mod 1.6.2 yayınlayın. Ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz ve başka bir Minecraft mod yazılan kategoriye yakında görmek veya Sonic Eter 's güncelleme İnanılmaz Shader Mod 1.6.2

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder