22 Kasım 2013 Cuma

PES 2014 Para ve Oyuncu Gücü Arttırma Hilesi


Paylaştığımız bu hile sayesinde PES 2014 Analig’de sınırsız para, Analig ve Efsane Ol’da sınırsız antrenman puanı sahibi olmak çok kolay hale geliyor. Bunun yanında Efsane Ol modundaki oyuncunuzun güçlerini ayarlama imkanı sağlıyor. Kulübünüze yapacağınız transferler konusunda ekonomik sıkıntılar çekiyorsanız veya oyuncularınıza güç puanı eklemek istiyorsanız bu program tam size göre. Kullanımı son derece basit olan bu programın indirme linki ve programdan bir kaç resim aşağıda yer almaktadır. Para hilesini kullanabilmek için oyuna ve Ana Lig’e girdikten sonra F1 tuşuna basmanız gerekmektedir.

 

Efsane Ol modunda eğer oyuncunuzun güçlerini arttırmak istiyorsanız programdaki BL Name yazan kısma güçlerini değiştirmek istediğiniz oyuncunuzun adını yazıp Change Name’e tıkladıktan sonra Ability or attribute butonuna tıklayarak oyuncunuzun mevcut güçlerini görebilirsiniz. Bu bölümdeki kısımlar Türkçe olmadığından hangi değerin neye karşılık geldiğini görmek için verileri oyundakilerlekarşılaştırıp öğrenebilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz güçleri değiştirdikten sonra alttaki butonla yaptığınız değişiklikleri kaydedebilirsiniz. Ayrıca programın kullanım videosu aşağıdadır.

 

Not: Bazı antivirüs programları uyarı verebilir ancak programda hiçbir zararlı yazılım bulunmamaktadır. Çoğu hilede olduğu gibi bu hilede de uyarı vermesi normaldir. Sitemiz yine de bu konuda hiçbir sorumluluk kabul etmez.








DOWNLOAD:


Uploaded: PES 2014 Para ve Oyuncu Hilesi indir


Turbobit: PES 2014 Para ve Oyuncu Hilesi indir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder