24 Aralık 2013 Salı

Call of Duty 4 – Modern Warfare Türkçe Yama indir


Call of Duty 4 - Modern Warfare


Merhaba arkadaşlar en popüler oyunlardan call of duty 4 Türkçe Yama dosyasıdır


Kullanımı:


Call of Duty 4 - Modern Warfare Türkçe Yaması toplam 2 parçadan oluşmaktadır. ilk parçaya sağ tıklayarak "buraya çıkar" seçeneğine tıklayın (Bilgisayarınızda Winrar programı yüklü olmalıdır). Winrar 3 parçayıda otomatik olarak çıkaracaktır. Setup dosyasına çift tıklayarak yamayı kurmaya başlayabilirsiniz.


Yamayı kurmaya başlamadan önce COD-4 oyununu tamamen kapatmalısınız. Programın arka planda çalışmadığından emin olmalısınız. Türkçe Yamayı oyunu kurduğunuz dizine kurmalısınız. Varsayılan olarak COD-4 Türkçe yama dil eklentisi C:Program FilesActivisionCall of Duty 4 - Modern Warfare klasörüne kurulacaktır. Eğer siz oyunu farklı bir klasöre kurmuşsanız, Türkçe yamanın kurulumu sırasında Gözat... butonuna tıklayarak programı kurduğunuz dizini seçiniz ve kurulumu tamamlayınız.


Daha sonra oyunu açın ve oyun ayarlarından altyazıları etkinleştirin. Türkçe Yamalı oyunu çalıştırmak için oyunu kurduğunuz dizinde bulunan Türkçe.bat dosyasını çalıştırın


Not: Her ihtimale karşı C:Program FilesActivisionCall of Duty 4 - Modern Warfarezoneenglish klasöründe bulunan code_post_gfx.ff ve common.ff isimli dosyaları yedekleyin.


Kurulumda veya oyun içinde bir sorunla karşılaşırsanız bu yedek dosyasını tekrar kullanabilirsiniz. Aksi halde oyunu kaldırıp tekrar kurmanız gerekebilir. Klasörünün bir yedeğini almanızı öneriyoruz. Eğer Call of Duty 4: Modern Warfare TR yama dil eklentisinden memnun kalmazsanız tekrar eski haline döndürebilmek için bu yedeğe ihtiyacınız olacaktır.


DOWNLOAD:


Uploaded:Modern Warfare Türkçe Yama indir


Turbobit:Modern Warfare Türkçe Yama indir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder